Projectenoverzicht

Hembrugterrein te Zaandam

Opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf is voornemens grondroerende werkzaamheden te verrichten binnen het opsporingsgebied gelegen op het Hembrugterrein, aan de Artillerieweg te Zaandam…

Begraafplaats Moscowa te Arnhem

De gemeente Arnhem is voornemens om de bestaande begraafplaats Moscowa aan de zuidelijke zijde uit te breiden. In totaal zullen…

OCE-Werkzaamheden Bosselaar-Zuid te Zevenbergen

Bosselaar Zuid B.V. realiseert nabij het centrum van Zevenbergen de nieuwe woonwijk Bosselaar Zuid. De nieuwe wijk grenst aan de…

OCE-Werkzaamheden leiding tracé Wamel-Zaltbommel

Sweco Nederland B.V. is voornemens grondroerende werkzaamheden te verrichten binnen de gemeente Maasdriel en gemeente West Maas en Waal. Grondroerende…

OCE-Werkzaamheden sluis Marienberg

Het is voornemens van Waterschap Vechtstromen om sluizen te plaatsen langs de Vecht. Met de aanleg van sluizen is de…

Diepte-detectie stationsgebied Heerlen

De verlichting van het spooremplacement te Heerlen wordt vernieuwd als onderdeel van het overkoepelende project “Upgrade emplacementsverlichting”. De grondroerende werkzaamheden…

Hembrugterrein te Zaandam

Begraafplaats Moscowa te Arnhem

OCE-Werkzaamheden Bosselaar-Zuid te Zevenbergen

Zevenbergen

OCE-Werkzaamheden leiding tracé Wamel-Zaltbommel

Wamel

OCE-Werkzaamheden sluis Marienberg

Marienberg

Diepte-detectie stationsgebied Heerlen

Heerlen

OCE-Werkzaamheden Beltjeshofstraat te Velp

Velp

Beltjeshofstraat te Velp

OCE-Werkzaamheden Jeugdgevangenis te Zutphen

Zutphen

Roermondseweg te Steyl

Steyl

Detmerskazerne te Eefde

Eefde

Ecologische verbindingszone Keenehaven te Klundert

Fijnaart en Klundert, ter hoogte van de Boerendijk en de Nieuwendijk

Armaex heeft van 2 tot en met 4 november de detectiewerkzaamheden uitgevoerd en heeft opdracht gekregen voor het uitvoeren van de vervolgwerkzaamheden. Deze vervolgwerkzaamheden bestaan uit het benaderen en identificeren van de gemeten objecten en het laagsgewijs gecontroleerd ontgraven met een beveiligde graafmachine.

Reeshofweide te Tilburg

Tilburg

Armaex is op 5 november begonnen met detectiewerkzaamheden ten behoeve van CE bij de Reeshofweide te Tilburg. De opsporingswerkzaamheden bestaan uit computer ondersteunende oppervlakte detectie van circa 16 hectare en de eventuele vervolgwerkzaamheden.

Flaneersteiger te Doetinchem

Handelskade te Doetinchem

Armaex heeft van 16 tot en met 24 november detectiewerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de toekomstige Flaneersteiger te Doetinchem. De detectiewerkzaamheden bestonden uit het detecteren van 108 paallocaties van de te realiseren steiger met behulp van passieve real-time dieptedetectie met de sondeerstelling .

Archeologische proefsleuven te Dieren

Dieren

Armaex heeft in opdracht van BAAC opsporingswerkzaamheden uitgevoerd voor het project Archeologische proefsleuven N348 te Dieren. De werkzaamheden zijn uitgevoerd van 8 juli t/m 15 juli 2015.

Glasvezelnetwerk te Oosterbeek

Oosterbeek

Armaex heeft in opdracht van Volker Wessels Telecom opsporingswerkzaamheden uitgevoerd voor het project glasvezelnetwerk te Oosterbeek. De werkzaamheden zijn uitgevoerd van juli t/m november 2015.

Klavertje 4 Venlo

Venlo

Armaex voert in opdracht van Heijmans opsporingswerkzaamheden uit voor het project Klavertje 4. De werkzaamheden zijn 12 januari 2015 gestart.

Inundatiedijk Tiel

TIel

Armaex heeft in opdracht van de ProRail opsporingswerkzaamheden uitgevoerd voor het project tunnel Delft. De werkzaamheden zijn 12 maart 2015 gestart.

Station Naarden-Bussum

Naarden-Bussum

Armaex heeft in opdracht van de MOS milieu B.V. opsporingswerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn op 9 maart 2015 gestart.

Tunnel Delft

Delft

Armaex heeft in opdracht van de ProRail opsporingswerkzaamheden uitgevoerd voor het project tunnel Delft. De werkzaamheden zijn 2 maart 2015 gestart.

Rijssen

Rijssen

Armaex heeft in opdracht van ProRail benaderwerkzaamheden aan het spoor te Rijssen (km 24.482 en km 26.100) uitgevoerd ten behoeve van grondverzetwerkzaamheden. De werkzaamheden zijn uitgevoerd op 7 januari 2015.

Tilburg Moerenburgpark

Tilburg

Armaex heeft in opdracht van de gemeente Tilburg opsporingswerkzaamheden uitgevoerd voor het project Waterpark Moerenburgpark aan de Hoevense Kanaaldijk te Tilburg. De werkzaamheden zijn op 6 januari 2015 uitgevoerd.

Baggercluster Zutphen

Zutphen

Armaex voert voor de baggerprogramma clusters 033 en 034 van het Waterschap Vallei en Veluwe opsporingswerkzaamheden uit naar CE. De opsporingswerkzaamheden bestaan uit het begeleiden van beveiligd baggeren en detecteren van de baggerspecie. De werkzaamheden zijn op 9 december 2014 gestart.

HOV Schiphol

Schiphol

Armaex voert in opdracht van de Provincie Noord-Holland opsporingswerkzaamheden uit naar CE ten behoeve van het realiseren van een busbaan tussen de Hendrik Walaardt Sacréstraat en het kruispunt Fokkerweg-Schipholdijk voor het project HOV Schiphol-oost. De werkzaamheden zijn op 1 december 2014 gestart.

Begeleiden van het plaatsen van hekwerken in van CE verdacht gebied

Alphen a/d Rijn, Gouda, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Zoetermeer en Zuidplas

Armaex voert in opdracht van de Heras B.V. begeleidende opsporingswerkzaamheden uit naar CE ten behoeve van het plaatsen van hekwerk langs het spoor in de gemeentes Alpen a/d Rijn, Gouda, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Zoetermeer en Zuidplas. De begeleidende werkzaamheden zijn op 19 november 2014 gestart.

Park Reeburg te Vught

Vught

Armaex voert in opdracht van de gemeente Vught opsporingswerkzaamheden uit naar CE ter plaatse van Park Reeburg te Vught. De werkzaamheden zijn op 10 november 2014 gestart.

Heelsumse beek te Renkum

Renkum

Armaex voert in opdracht van het Waterschap Vallei & Veluwe opsporingswerkzaamheden uit naar CE ten behoeve van het herstructureren van de Heelsumse Beek te Renkum. De werkzaamheden zijn op 8 juli 2014 gestart.

Stadhouderspark te Vught

Vught

Armaex heeft in opdracht van de gemeente Vught opsporingswerkzaamheden naar conventionele explosieven (CE) uitgevoerd op het Stadhouderspark te Vught. Het opsporingsgebied betrof circa 16 hectare. Afgerond week 47, 2014